• Gratis verzending vanaf €65,-
  • Veilig online betalen met iDEAL
  • Leuk verpakt

Bestellen en levering

Betalingen: 

Betalingen bij Spikkels Baby worden afgehandeld door Mollie B.V. in samenwerking met iDeal. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht en zodra de betaling binnen is neem ik jouw bestelling in behandeling.

Levertijd:
Alles wordt met de hand gemaakt en heeft daarom een levertijd van 2 á 3 weken. Mocht het onverhoopt iets langer duren, dan neem ik contact met je op. Heb je je bestelling nodig voor een bepaalde datum? Neem even contact met mij op, dan kan ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

info@spikkelsbaby.nl

Verzendkosten:

De verzendkosten worden automatisch verrekend in de winkelwagen aan de hand van het gewicht en het verzendadres. Standaard verzending is €4,50. Vanaf €60,- is er gratis verzending (Binnen Nederland). Je kan ook kiezen voor gratis afhalen (in Dedemsvaart). Dan bezorg ik je bestelling aan huis.

Moet jouw bestelling naar een ander land, dan kan dit in overleg gerealiseerd worden.

 

Alle bestellingen worden verzonden door PostNL of DHL volgens de standaard verzending.Wanneer je bestelling verzonden is, ontvang je een track&trace code. Spikkels Baby is niet aansprakelijk voor vertraging door PostNL of DHL, beschadigingen of kwijtraken van de zending.
De verzendverpakkingen worden zoveel mogelijk hergebruikt. Zo dragen we een steentje bij aan een beter milieu.