• Gratis verzending vanaf €65,-
  • Veilig online betalen met iDEAL
  • Leuk verpakt

Gastenboek

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Bedankt alvast! Liefs Maaike

Reactie plaatsen

Reacties

Emske
een jaar geleden

Wat een prachtig en lief boxpakje heb je gemaakt, daar gaan we iemand heel erg blij mee maken!

Debbie
een jaar geleden

Ik ben erg blij met mijn ontvangen bestelling. De boxpakjes zijn goed afgewerkt en zijn ideaal om aan te doen bij mijn baby. Super fijne stoffen. Ik ga zeker nog een bestelling plaatsen. Dankjewel.

Inge
een jaar geleden

Het red-robin pakje met knoopmutsje besteld voor mijn zwangere dochter Robin. Kwam snel, leuk ingepakt en ze was er superblij mee! En ik ook! Zachte stof en mooi gemaakt.

Lianne
een jaar geleden

Maaike gespot op de braderie en een prachtig broekje meegenomen voor mijn newborn neefje. Lekkere zachte stof en fantastisch printje 😍 en erg mooi gemaakt!

Margreet
een jaar geleden

Wat een mooi boxpakje! Heerlijk zachte stof en superleuke print. Met bijpassende muts, een heel leuk kraamcadeau. En wat mooi gemaakt, ik kom gauw nog eens langs! Bedankt Maaike!

Martina
2 jaar geleden

Al meerdere bestellingen gedaan en elke keer zoveel plezier ervan! Zachte stofjes, netjes genaaid, goed op maat. Ik ben verliefd op al die prachtige printjes, je hebt echt iets unieks!
Blij met dit vertrouwde adresje!

Lisette van Veluw
2 jaar geleden

Super mooi gemaakte kleertjes! En wat een goede service! Maaike zorgt dat het snel geleverd wordt en het is echt een kadootje om te mogen ontvangen!

Kirsten Amiabel
2 jaar geleden

Een boxpakje besteld (met zeedieren print) voor mijn bevallen vriendin. Wat is dit pakje netjes en goed van kwaliteit. Wat ik zelf heel prettig vind is dat de drukknoopjes iets groter zijn dan de standaard drukknoopjes op babykleding. Ook zijn ze in een verstevigd deel van de stof bevestigd waardoor je niet het gevoel hebt ze door de stof te trekken bij openen. Ik ben heel tevreden en zal zeker vaker bestellen!

Karin
2 jaar geleden

Een hele mooie omslagdoek met knoopmutsje laten maken bij Maaike voor ons a.s. kleinkind. In overleg met Maaike en met prachtige stoffen een mooi resultaat gekregen.
Gr. Karin

Maaike en Ria
2 jaar geleden

Super leuke en mooie boxpakjes, shirtjes en broekjes! Prachtige en zachte stoffen, mooi gemaakt en ontzettend leuk verpakt! Leuke kleertjes om voor je eigen kids te kopen, maar ook heel erg leuk om als (kraam)cadeautje te geven! Wij zijn fan! :)