• Gratis verzending vanaf €65,-
  • Veilig online betalen met iDEAL
  • Leuk verpakt

Opzoek naar het perfecte kraamcadeau

Hoera, er is een baby geboren!

Je gaat op kraamvisite en je wilt met een leuk, handgemaakt kraamcadeau aan komen zetten. Niet het zoveelste knuffeltje of floddertje wat in de kast wordt gegooid en er pas weer uitkomt bij de jaarlijkse schoonmaakronde.

 

Maar wat koop je nu dan wel? Veel spullen hebben de ouders al. Helemaal als de nieuwe baby het tweede, derde of *vul in* kindje is. 

Hoe leuk is het dan dat de pasgeboren baby zijn of haar eigen kleding krijgt. Niet iets dat al is gedragen door zijn/haar broer of zus!

Een uniek Boxpakjes of een schattig Broekje.

Weet je niet welke maat je moet hebben? Maatje 62 en 68 hebben de ouders vaak nog niet zoveel in huis. Mocht de baby te vroeg geboren zijn dan is maatje 44 een goede optie. Dit is geen standaard maat, veel winkels gaan pas vanaf maat 50. Een baby dat te vroeg geboren is, verdient ook leuke kleding!

 

Een wikkeldoek is ideaal bij een pasgeboren baby. Een wikkeldoek houdt de baby warm in de box, je kan het gebruiken na het badderen of ideaal tegen tocht. Een wikkeldoek heb je in allerlei kleuren en printjes. Stel je eigen wikkeldoek samen.

 

Heb je geen idee welk printje of kleurtje de ouders leuk vinden? 

Ga dan voor een cadeaubon. Hiermee kunnen ouders zelf iets kiezen en valt het dus altijd in de smaak bij de ouders. Zo krijgen ze iets wat ze daadwerkelijk ook zullen gebruiken.

 

Wat helemaal leuk is, is een vlaggenlijn met de naam van hun baby erop. Een gepersonaliseerd cadeau. Dit zal goed vallen bij de ouders. De ouders hebben de naam met veel zorg uitgekozen. Dus het is alleen maar leuk als deze op een item staat.

De vlaggenlijn kan je ter versiering gebruiken op de baby- of kinderkamer. Met de verjaardag kan deze opgehangen worden in de woonkamer of misschien wel in de tuin als het mooi weer is en je daar je visite ontvangt.
De vlaggenlijn stellen we helemaal af op jouw wensen.