• Handgemaakte babykleding
  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilig online betalen met iDEAL
  • Leuk verpakt
Home » Sinterklaas

Sinterklaas

Het is weer bijna november. De maand dat de goedheiligman in ons kikkerlandje komt. Samen met de pieten en het paard zorgen ze voor veel slapeloze nachten bij de kleinsten onder ons. Wat zullen we dit jaar gaan geven? (foto)

 

Laatst las ik het principe van één cadeau voor to wear, to read, need and want. Zo worden de kinderen niet overladen met cadeautjes.

To wear is natuurlijk hartstikke leuk. Elk kind heeft kleding nodig. Een categorie dat goed binnen Spikkels Baby te regelen valt. Waarschijnlijk denk je dan meteen aan een pyjama, ondergoed of sokken. Maar denk ook eens aan een toffe sweater, een schattig boxpakje of een mooie jurk. Deze outfit kan dan meteen weer gebruikt worden voor de kerstdagen. Twee vliegen in één klap. (foto) (link)

 

Hoe leuk is het als je een outfit hebt en dat jouw eigen pop deze outfit óók aanheeft. Twinnen met je eigen baby. (foto)

Het hoeft niet te betekenen dat je allebei een jurk of sweater hebt. Het is ook leuk als je zelf een sweater hebt, jouw pop van datzelfde stofje een jurkje heeft. Of andersom. Menig poppenmoeder (of poppenvader) zal er blij mee zijn. (link).

Hebben we meteen de categorie 'Want' aangepakt.

 

Verwacht jij een baby en heb je oudere kind(eren)? Bestel dan een wikkeldoek voor de baby en bestel er een kleinere wikkeldoek bij. Terwijl de newborn baby lekker warm in een fijne wikkeldoek ligt, kan grote broer of zus zijn/haar pop verzorgen met een eigen wikkeldoek. Gemaakt van dezelfde stoffen en dezelfde printjes. (foto)(link).

 

Het zal dit jaar waarschijnlijk allemaal wat anders gaan dan anders. Ondanks dat wordt het vast een mooi feest voor alle kinderen. Groot of klein. Een fijn sinterklaasfeest allemaal!